“T-Bone Steak” ince bel olarak tabir edilen 13. kaburgadan sonra, fletoların arka ucundan kesimi başlanılan, “t” şeklinde kemik içeren lezzetli biftektir. 

Kendine özgü ‘T’ şeklindeki kemiği, bir tarafı yağlı kontrfile diğer tarafı yağsız bonfile olan iki bifteğin arasına yerleştirilmiştir. Kontrfile ve bonfilenin pişirilme süreleri farklıdır, bu yüzden pişirilirken dikkat edilmesi gerekir. Yaş ya da kuru yaşlandırmaya uygundur. Dinledirilmiş olan etin pişirme süresi kısalacağı gibi lezzetini daha iyi alabilirsiniz.

T-bone, pişirme süreci ve tarifleri ile ilgili yakın zamanda resim ve video paylaşacağız.

Menü

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bunu kabul ettiğinizi varsaymaktayız.
Tamam