Butter Aged Bonfile (250g-300g)

 123,30 KDV DAHİL

5 adet stokta

Özel olarak tereyağda dinlendirilmiş dana bonfile

Ürün DryAging (kuru olgunlaştırma) durumundadır.

SKU: JLYN00BTTRAGE01 Kategori

Karadeniz yaylalarından özel evimizde tüketmek için getirilen tereyağ ile kaplanmış Bonfile.

Taze etin sertliğinin enzimatik aktivasyonla kaybolmasına “etin olgunlaşması” denir. Olgunlaştırma, kuru ve yaş olarak iki farklı yöntemde yapılır.

Kuru olgunlaştırmada et ambalajsız olarak özel dolaplara asılır. Dolabın bazı özellikleri vardır.

Dolap +1 +2 derece soğukta %85 nemde ve himalaya tuzu içermelidir. Bu şartlar içerisinde etin olgunlaşması 14. günden sonra başlamaktadır.

Olgunlaştırma sonrasında dolaptan çıkarılan etlere trimleme yapılır. Trimleme, etin üzerinde oluşan kabuğun temizlenmesi işlemidir.

Hazırlanan et vakum poşetlerinde gönderime hazırdır.

DRY AGER® dolaplarında en az 21 gün dinlendirilmiştir.

Etlerimizin hiç biri dondurulmuş yada şoklanmış değildir. Bu yüzden stokta beklemesi söz konusu değildir.

Siparişlerinizi soğuk zincir ( +1 ) kurallarına uygun, taze olarak alırsınız.

Kesimlerimiz, veteriner kontrolünde ve helal kesim şartlarına uygun olarak hazırlanır.

Yetiştirilen danalarımız, kendimize ait ekim alanlarında elde ettiğimiz ürünler ile beslenir. Tüm beslenmelerinin 85%’i kendi hasat ettiğimiz ürünler ile sağlanır.

Ek bilgi

Ağırlık 250-300 g
İlk yorum yapan siz olun “Butter Aged Bonfile (250g-300g)”

İncelemeler

Henüz inceleme yok.

Menü

Butter Aged Bonfile (250g-300g)

 123,30 KDV DAHİL

Add to Cart
Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bunu kabul ettiğinizi varsaymaktayız.
Tamam